• DJ-Show voor alle festiviteiten
  Geluidstechniek voor alle producties

 • Bruiloft DJ

 • Een geweldig trouwfeest is de bekroning op de mooiste dag van jullie leven. Het is mijn passie om voor jullie op deze speciale dag een schitterende DJ-Show met de allerbeste geluidskwaliteit neer te zetten, waar jullie en uiteraard ook jullie gasten nog lang over zullen napraten.

  Persoonlijk gesprek bij jullie thuis

  Minimaal 8 weken voorafgaand aan jullie feest plannen we een avond bij julie thuis in, om jullie wensen voor de feestavond door te nemen. Tijdens dit gesprek nemen wij uitgebreid jullie muziekkeuze door en kunnen jullie je speciale wensen qua belichting of opstelling kenbaar maken. Ook wordt de gehele planning van de avond doorgenomen.
  Nadien krijgen jullie de playlist en een kopie van het document waarin alle gemaakte afspraken en details genoteerd staan. Een locatie bezoek behoort eveneens tot de mogelijkheden. De maandag voorafgaand aan het feest, neem ik nogmaals contact met jullie op, om de laatste details te bespreken.

  Perfecte geluidskwaliteit

  Met het High Definition luidspreker-systeem kunnen jullie, ondanks een stevig geluid om lekker op te kunnen dansen, elkaar toch goed verstaan op de dansvloer. Regelmatig loop ik de zaal in om de geluidskwaliteit te controleren. Hierdoor is het geluid nooit scherp of te hard. 
  Er is eventueel een backdrop systeem beschikbaar met zwarte molton doeken (3 meter hoog en 6 meter breed) Dit systeem is ten eerste bedoelt om het geluid op te vangen, waardoor de geluidskwaliteit verbeterd wordt. Daarnaast kunnen deze doeken gebruikt worden om de achterwand achter de DJ te camoufleren.

  De mooiste lichteffecten 

  De keuze van de lichteffecten is geheel aan jullie, met 2 extra video zuiltjes of met extra ledzuilen, moving-heads, rookmachines, spiegelbollen, extra up-lights in de zaal, noem maar op. Alle apparatuur voldoet aan de NEN3140 veiligheidsnormen, hierin ben ik koploper in de DJ-industrie

  Saxofoniste Monica

  Saxofoniste Monica kan als optie bijgeboekt worden. De combinatie van DJ met saxofoon is een geweldige combinatie die jullie feest zeer zeker een extra dimensie geeft.
  Monica Kemink is een veelzijdige saxofonist. De tracks die ik draai, kleurt ze feilloos aan met de melodieuze klanken uit haar alt- en tenorsaxofoon. Daarnaast speelt ze ook sopraansaxofoon, baritonsaxofoon en functioneert ze in een bigband, 2 coverbands en in een jazzcombo. Ze is gepassioneerd, speelt zowel solo als in een sectie, en geeft met haar pedagogische achtergrond ook saxofoonles. Groovy, funky jazz en popmuziek zijn stijlen die ze ambieert.

  DJ-Meubels

  Hieronder staan de verschillende DJ-Meubels met hun variatie aan opstellingen. Hier kunnen extra opties aan toegevoegd worden zoals: CO2 effect rookmachines, uplights, een spiegelbol, extra movingheads, geluidswerende doeken, etc. Aangezien het DJ-Meubel met video geheel "Plug & Play" is, is deze in veel gevallen het voordeligste DJ-Meubel.
  (Het DJ-Meubel met video kan niet worden ingezet op locaties met toegang via trappen, lift of drempels hoger dan 5cm.)

   

 • DJ-Meubel met Video

  Basis pakket

  Het hoogglans witte DJ-Meubel met video met de 2 video-zuiltjes is een zeer unieke en exclusieve combinatie.
  De 3 videoschermen worden dmv software samengevoegd tot één geheel waarop praktisch alles weergegeven kan worden. Van door jullie aangeleverde foto's tot gesynchroniseerde videoclips en professionele visuals.
  Onderin de zuiltjes en het DJ-meubel zijn ledspots ingebouwd die het geheel een bijna zwevende uitstraling geven. Een nevel-rookmachine en 2 movingheads op de video-zuiltes maken dit plaatje compleet.
  Qua extra lichteffecten zijn er vele mogelijkheden: extra movingheads, CO2 effect rookmachines, accu-uplights, spiegelbol, stroboscoop, etc.

   

 • DJ-Meubel met ledzuiltjes

  Basis pakket

  Deze opstelling wordt op locaties ingezet waar het DJ-Meubel met video niet ingezet kan worden.
  Aangezien bij deze opstelling alle apparatuur los wordt vervoert is de opbouwtijd hierdoor ook veel langer,
  Hierdoor is deze opstelling wat duurder dan het DJ-Meubel met video.

  Deze hier weergeven opstelling bevat:
  Ÿ • 2 LED-zuilen (115cm hoog)
   • 2 movingheads, (80 Watt led)
   • DJ booth met led verlichting
   • 2 LED-bricks (4 in 1) bovenop de led-zuilen
   • Nevel rookmachine

 • Truss-set

  Basis pakket

  De Truss-opstelling geeft een geheel andere uitstraling dan de opstelling met led- of video zuilen. Vooral bij industriële of bij juist ultra moderne locaties zal dit beter passen. De extra hoogte van lichteffecten geven een mooiere spreiding en een meer gevarieerde lichtshow dan de opstelling met alleen led- of video zuilen.
  De trussbrug is minimaal 285 cm hoog en 4 meter breed. Andere hoogtes en breedtes in overleg en afhankelijk van hoogte lokatie en beschikbare opstelruimte.

  Qua lichteffecten bevat deze opstelling:
  • Zwarte Trussbrug met zwarte backdrop
  • 6 movingheads, 80Watt led
  • 4 Ledpar wash
  • 3 sunstrips met 10 lichtpunten per stuk.
  • DJ booth van zwarte truss..
  • 2 stuks CO2 effect rookmachines.
  • Nevel rookmachine
  • 4 Ledbricks (4in1) als uplight in de zaal
  • Stroboscoop 1500W.