• DJ-Show voor alle festiviteiten
  Geluidstechniek voor alle producties

 • Over Ab

 • Waarom mijn geluidsweergave uniek is.

  Ab profielfoto

  Een veel gehoorde klacht bij DJ's en bands is dat iedereen de muziek veel te hard vindt staan, zodat men elkaar niet meer kan verstaan. Met dit gegeven ben ik in overleg met diverse luidsprekerfabrikanten gaan onderzoeken, hoe ik dit probleem kon oplossen.

  Door mijn ervaring als geluidstechnicus van vele jaren te combineren met metingen met speciale apparatuur, heb ik de beste luidsprekers en de meest ideale afstellingen van mijn geluidsinstallatie gevonden, waardoor jullie, ondanks een stevig geluid, elkaar toch kunnen verstaan recht voor de luidsprekers, zonder piepende oren achteraf. Dit alles heeft een perfecte en gedetailleerde geluidskwaliteit opgeleverd.

  Dit is wat mij onderscheidt van andere Bruiloft-DJ's.

 • Mijn ervaring als DJ

  Inmiddels heb ik ruim 16 jaar ervaring als DJ op bruiloften en andere feesten zoals verjaardags-, thema- en bedrijfsfeesten.
  Met een muziekdatabase van rond de 9000 geselecteerde nummers, die regelmatig wordt aangevuld met nieuwe nummers, is er meer dan voldoende keuze voor alle leeftijden.
  Met regelmaat maak ik zelf dubs of remixes van populaire nummers.
  Ik zet voor jullie de juiste sfeer weg en zorg ervoor dat jullie feest een avond wordt, om nooit meer te vergeten. Mijn kracht, naast mijn technische kennis en ervaring, is dat ik op het juiste moment de juiste muziek weet te draaien.

 • Mijn ervaring met klanten

  Mijn klanten loven het feit dat ik geruime tijd voorafgaand aan de grote dag bij hen thuis kom en zowel de muziek als de planning met hen in detail doorspreek. De gehele playlist wordt per nummer met hen doorgenomen en daarna doorgestuurd zodat de klant deze nog eens kan doornemen. Na deze avond is er nog regelmatig contact voor aanvullingen of wijzigingen, die ik daarop weer verwerk in de lijst. Ook het bestand waarin alle details en afspraken staan, krijgen ze per mail toegestuurd. Uit deze werkwijze blijkt dat de klant al enthousiast is, nog voordat er maar één liedje is gedraaid en geeft hen het vertrouwen dat het op de avond zelf helemaal goed komt.
  Reacties door gasten zoals "Waar hebben jullie deze geweldige DJ gevonden" of "Dit is precies wat we wilden" hoor ik dus regelmatig. 

 • Reviews van klanten

 • Wij hebben een geweldig huwelijksfeest gehad dankzij Ab! Hij had zich goed voorbereidt op ons feest; kwam een aantal weken voor het feest langs om alle muziek door te spreken, nam overal de tijd voor en luisterde erg goed naar onze wensen. De muzieklijst kon tot op het feest nog gewijzigd worden. Uiteindelijk bepaald toch het publiek wat de DJ speelt en daar speelde Ab goed op in. Ook zeker een pluspunt voor het geluid, terwijl het geluid toch goed voluit stond, konden de mensen in de zaal /op de dansvloer elkaar nog goed verstaan. Bastiuq maakt zijn beloftes waar en wij zijn dan ook erg tevreden en raden Bastiuq echt aan!
  Goede communicatie, luistert naar de wens van de klant, leuke DJ Booth met leuke verlichting en rook!

  Anne en Jan-Willem, Bruiloft

 • Bastiuq heeft als DJ op het feest ter gelegenheid van de veertigste verjaardag van mijn partner perfect geholpen dit tot een groot succes te maken! Je kan de muziek met een gerust hart aan hem overlaten!
  + Professionele aanpak, plezierig overleg voorafgaand waarin hij goed luistert naar de wensen en die waar maakt. Hij ging daarin verder dan je zou mogen verwachten!
  Prima opbouw van de muziek tijdens de avond waar duidelijk over was nagedacht.

  Peter; 40 jarige verjaardag