• DJ-Show voor alle festiviteiten
  Geluidstechniek voor alle producties

 • Reviews

 • Via de website "Trouwenplannen.nl" hebben wij door de reviews van klanten de geweldige score van 5 van de 5 punten behaald.
  Ook via de website "The Perfect Wedding" hebben wij een aantal fantastisch goede reviews gekregen.

  Trouwplannen.nl en The Perfect Wedding

 • Wanneer je een goed feestje wilt vieren, moet je zeker Bastiuq uitnodigen. Deze DJ weet hoe hij op het publiek moet inspelen, maar gebruikt daarvoor volledig jouw eigen muziekkeuze!
  Een zeer groot pluspunt is dat hij bij jouw thuis komt om jouw avond door te spreken. Hoe wil je het hebben? Wat is de opstelling van de DJ-booth? Wat voor soort lampen wil je? Maar het belangrijkste: welke nummers wil je gedraaid hebben op jouw avond? Dat vonden wij echt helemaal top! Hierdoor kreeg je al een goed beeld hou jouw feest eruit komt te zien en het enthousiasme van Ab stak ons enorm aan en kregen we nog meer zin in in onze bruiloft!
  Niet onbelangrijk: de prijs / kwaliteit verhouding is voor wat je krijgt echt zeer goed! Bastiuq zou ik zeker in jullie overwegingen meenemen, want hij is samen met zijn lichttechnicus zeer goed in zijn vak en wij raden hem echt aan om er op jullie avond een geweldig feest van te maken!

  Ps. Als je van een saxofoon houdt: hij heeft ook de mogelijkheid om samen met een saxofoniste het feest helemaal geweldig te maken!

  Marieke & Lennart, Bruiloft

 • Wij hebben een geweldig huwelijksfeest gehad dankzij Ab! Hij had zich goed voorbereidt op ons feest; kwam een aantal weken voor het feest langs om alle muziek door te spreken, nam overal de tijd voor en luisterde erg goed naar onze wensen. De muzieklijst kon tot op het feest nog gewijzigd worden. Uiteindelijk bepaald toch het publiek wat de DJ speelt en daar speelde Ab goed op in. Ook zeker een pluspunt voor het geluid, terwijl het geluid toch goed voluit stond, konden de mensen in de zaal /op de dansvloer elkaar nog goed verstaan. Bastiuq maakt zijn beloftes waar en wij zijn dan ook erg tevreden en raden Bastiuq echt aan!
  Goede communicatie, luistert naar de wens van de klant, leuke DJ Booth met leuke verlichting en rook!

  Anne en Jan-Willem, Bruiloft

 • Wij hebben een fantastisch huwelijksfeest gehad dankzij Bastiuq. Ab heeft goed geluisterd naar onze wensen en daar de muziek goed op afgestemd. Hij had zich heel goed voorbereid en speelde goed in op het publiek. De combi met Monica (de saxofonist) maakte het voor ons helemaal af.
  Professioneel, goede voorbereiding, goede combi samen met de saxofonist Monica.

  Marleen en Jaap, Bruiloft

 • Bastiuq heeft onze bruiloft met veel zorg en toewijding verzorgd. Vooraf heeft Bastiuq met ons overlegt over de muziekkeuze, zodat het feest echt ons feest is geworden.
  - De website is niet helemaal up-to-date. Het is veel beter dan daarop wordt weergegeven.
  + Goede kwaliteit muziek, fantastische lichtshow. Flexibel, goed in overleg, komt afspraken goed na. Samenwerking met locatiebeheerder verliep ook heel soepel.

  Martin, Bruiloft

 • Over mijn ervaring kan ik kort zijn, afspraken worden gehouden, juiste uur, datum, plaats, niets op aan te merken.
  Als iedereen zo correct zou werken als de firma Bastiuq, dan zou alles veel gemakkelijker zijn.
  + heel goede geluidskwaliteit, mooie en goedwerkende belichting. Hij weet waar hij mee bezig is. Bij het volgende feest hebben we je zeker terug nodig, als je niet volgeboekt bent.

  Didier, 30 jarige verjaardag

 • Wij hebben zaterdag 7 mei onze 25 jarige bruiloft gevierd en voor het verzorgen van de muziek hebben we gekozen voor Bastiuq. Een aantal weken voor het feest is Ab bij ons thuis gekomen en heeft de muziek met ons doorgesproken. In de keuze voor de muziek heeft hij ons advies gegeven maar onze wensen heeft hij hierin zeker meegenomen.
  + De klant is koning bij Bastiuq en hij maakt waar wat hij heeft afgesproken. Speciale wensen zijn bespreekbaar.

  Mariska en Ben, 25 jarige bruiloft

 • Bastiuq heeft als DJ op het feest ter gelegenheid van de veertigste verjaardag van mijn partner perfect geholpen dit tot een groot succes te maken! Je kan de muziek met een gerust hart aan hem overlaten!
  + Professionele aanpak, plezierig overleg voorafgaand waarin hij goed luistert naar de wensen en die waar maakt. Hij ging daarin verder dan je zou mogen verwachten! Prima opbouw van de muziek tijdens de avond waar duidelijk over was nagedacht.

  Carlos, 40 jarige verjaardag